EK ACTIE!! Alles tijdelijk in prijs verlaagd! 5 halen = 4 betalen of 10 halen = 8 betalen! [email protected]
0
Your Cart

Uitleg Bitcoin betalingen

Je kunt je bestelling veilig betalen met Bitcoin via iDEAL, creditcard en Bancontact. De meeste klanten van ons gebruiken Coinbase als platform, omdat hun wallet erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk aan te maken. Bovendien zijn de transactiekosten van Coinbase lager dan die van andere wallets.

Als je wilt betalen met bitcoin, raad ik je aan om je goed te informeren over hoe het werkt en hoe je het op een veilige manier kunt gebruiken. Er zijn veel bronnen beschikbaar op het internet die informatie geven over hoe je bitcoin kunt kopen, verkopen en gebruiken als betaalmiddel. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar informatie op forums of op websites van bitcoin-uitwisselingen of -portemonnees.

Wij raden tevens aan om het niet direct over te maken vanaf een provider of betaalpartner maar eerst naar je eigen wallet en dan naar ons over te maken tijdens het afreken van je bestelling.

Als je nog steeds problemen hebt met het begrijpen van hoe bitcoin werkt, raad ik je aan om hulp te zoeken bij iemand die vertrouwd is met deze technologie. Dit kan een vriend of familielid zijn die al ervaring heeft met bitcoin, of je kunt contact opnemen met een professionele service die hulp biedt bij het gebruik van bitcoin. Wanneer je je informeert en voorzichtig bent, kun je de risico’s verminderen en op een veilige manier gebruikmaken van bitcoin of andere online betaalmiddelen.

Links:

https://allesovercrypto.nl/blog/cryptocurrency-kopen-uitleg Bitcoin en of Crypto andere munten/coins wordt hiermee bedoeld kan je op verschillende platformen kopen, kijk hier welke bij jou past.

Bitcoinvergelijken.nl is dé plek om eenvoudig de prijzen van bitcoin te vergelijken. Bitcoinvergelijken.nl is een onafhankelijke prijsvergelijkingswebsite die is opgericht om meer inzicht te geven waar je in Nederland bitcoin kan kopen of verkopen.

Coinbase:

Via de volgende link kun je je direct aanmelden bij Coinbase: https://www.coinbase.com/signup

Zorg er altijd voor dat je het bedrag in Bitcoin (niet in euro) naar ons overmaakt, zodat we je bestelling kunnen verwerken. Als je dit niet doet, wordt je bestelling niet meteen verzonden en geparkeerd totdat we het volledige bedrag in Bitcoin hebben ontvangen.

Bekijk onderstaand YouTube-filmpje om te zien hoe je een wallet aanmaakt en volg daarna het stappenplan om te betalen:

 

Bitcoins kopen met Coinbase [Compleet Stappenplan 2022]